Historie

Oorspronkelijk zijn we begonnen in ons oude Stadsziekenhuis, op de afdeling fysiotherapie. Toen in november 1994 het ziekenhuis sloot, zijn we direct als zelfstandige praktijk doorgestart. Eerst werkten we nog vanuit de oude polikliniek in het ziekenhuis, later zijn we verhuisd naar de Venestraat. In dit middeleeuwse pand, waar ooit nog eens de, voor Kampenaren bekende: “Bikbar”, huisde, werken we nu vanaf juli 1995. Gaandeweg zijn we er thuis geraakt, en we hopen dat ook u zich bij ons thuis voelt.

De fysiotherapeuten

Wij werken met 4 ervaren fysiotherapeuten. Van tijd tot tijd kunt u ook een stagiaire van de opleiding fysiotherapie uit Utrecht aantreffen. Elk van de collega’s heeft een uitgebreide nascholing genoten in uiteenlopende werkvelden. Dat maakt het mogelijk bij elkaar te rade te gaan als er sprake is van ingewikkelde ziektebeelden. Het kan ook zijn dat úw situatie eens beoordeeld wordt door een andere, dan uw eigen fysiotherapeut, twee weten meer dan één. De na- en bijscholingsactiviteiten gaan steeds door en zo breiden we de mogelijkheden om u te helpen voortdurend uit. Onze namen? Arna Kersten, Annemieke Posthouwer, Rolf Kievit en Hannah van Driel.

logo

Uitleen

Het kan zijn dat u, in het belang van uw genezingproces een brace of een ander hulpmiddel wordt uitgeleend. In de regel wordt een klein huurbedrag gerekend. Als het geleende niet wordt teruggebracht, krijgt u een rekening voor vervanging, u bent dan, na betaling, eigenaar geworden  van het geleende artikel.

Klachten

Als praktijk zijn we aangesloten bij de klachtencommissie van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Folders liggen in de wachtkamer. Heeft u een klacht en komen we er onderling niet uit, dan kunt u zich vervoegen bij de klachtencommissie.

Contact

We beantwoorden graag uw telefoontje, echter liever niet tijdens de behandelingen. Deze verstoringen zijn vervelend voor de patiënt die dan behandeld wordt én natuurlijk de fysiotherapeut. Belt u s.v.p. op het hele of halve uur, dan wisselen we van patiënt en kunnen in principe op uw vraag ingaan. Mochten we niet aanwezig zijn, dan kunt u een boodschap inspreken op het bandje  van het antwoordapparaat. Een whatsapp mag ook voor  IJsselmuiden 0613858935, in Kampen is ons telefoonnummer  038 3311212. U kunt ons ook mailen onder contact. 

Wist U dat...

  • onze praktijktijden in de regel zijn van 07.30 tot 18.00, en op maandag- en donderdagavond tot 20.00?
  • we het erg op prijs stellen als u een eigen handdoek mee neemt?
  • als u de auto in de straat móet zetten, dit dient te doen met de banden vér op de stoep, i.v.m. vrachtverkeer?
  • we altijd openstaan voor kritiek en suggesties?
  • we hopen dat u een goede (behandel) tijd bij ons heeft?
  • u zonder tussenkomst van de huisarts bij ons terecht kunt?